Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

РСБ ОЦЕНЕ ИГРАЧА: Црвена звезда - Партизан

Црвена звезда је поражена у 154. дербију резултатом 1:3. Ово су оцене играча.

16992287 1563321753707780 1231629265699886210 o

Манојловић 6

- У првом делу спасао два чиста гола. Заслужан што Црвена звезда није губила већ 3:0 на полувремену. Примио је гол из слободног ударца. У наставку игре примио је још 2 гола. Утисак је да је морао боље да реагује код другог. Мада руку на срце утисак је и да је био фаул над Манојловићем. Код трећег гола је исто могао можда мало боље да одреагује. Одбранио је још један чист гол у другом делу. Под притиском је веома лоше испуцавао лопту.

Петковић 5,5

- Тих 0,5 само због борбености, и што се трудио колико толико поред ужасног Руиза. У првом делу је имао доста посла са Леонардом. У нападу, није могао ништа да уради са поменутим Руизом, који му је неретко чак и сметао у линији.

Фримпонг 6

- Кренуо лоше. Одмах забележио две грешке у предаји лопте. Потом и направио лош фаул, након кога смо примили гол. После тога се стабилизовао и добро носио у дуелу са Ђурђевићем.

Луковић 5

- Лоша партија капитена и некога ко треба да буде вођа на терену. Највише муке му је задавао Тавамба. Редовно је губио дуеле са њим. Било је то мучно и за посматрање. Уз то је слао поприлично непрецизне дуге лопте и практично предавао посед.

Ристић 5

- Поприлично блед утисак је оставио леви бек. У првом делу није имао пуно посла, забележио пар продора. У другом почео да оставља кратере на својој позицији, и играчи Партизана су то искористили.

Доналд 5

- Четврта утакмица за редом у којој је Доналд међу горима, ако не и најгори на терену. Већ на почетку утакмице је грешио много и наговестио једну ужасну партију. Директно је створио шансу Ђурђевићу на старту меча. Грешио је са додавањем и ка напред, а и ка назад. Губио дуеле. Бледа сенка играча који је доминирао раније. На крају забележио и један ужасан шут, који готово и да може да опише целу његову игру данас.

Ле Талек 5

- Ништа бољи није био ни он. С тим што је мање грешио од Доналда. Потпуно неупотребљив у оба правца, током целе утакмице. Његова улога није била јасна уопште. Нити је затварао рупе у одбрани. Нити је преносио лопту. Нити учествовао у нападу. Није чак ни служио као "фластер", на неком од играча Партизана. Буквално ништа на терену није радио.

Канга 6

- Међу бољима у овој утакмици. Што само говори колико су остали били лоши. Али за разлику од многих, а пре свега "саиграча" у везном реду (Доналд, Ле Талек), трудио се. Вукао је лопту. Слао напред. Трудио се да колико толико убрза и размрда екипу. Забележио је велики број непрецизних дугих лопти. Мада, као што смо рекли, готово да није имао ни са ким да игра.

Руиз 5

- Када неко добије оцену 5, а притом на утакмици забележи асистенцију, јасно је колико је сати. Вероватно би био и најгори играч утакмице, да није било те асистенције. У првом делу је некако успео да погреши све што је замислио. Гомила изгубљених лопти, што након предугог задржавања лопте у ногама, што након лошег паса. Имао је лепу шансу да пошаље лопту у срце казненог простора, али је некако успео да је пошаље у гол аут. Много су љути били навијачи Црвене звезде на њега. У наставку, користи простор иза леђа одбране и шаље лопту ка Боаћију за гол Црвене звезде. Поред тога, једино добро што је урадио је што је потрчао назад и зауставио једну контру. Потпуно несхватљива партија. У 74. минуту напушта терен.

Плавшић 6

- И он је извукао оцену највише на труд и то што је већина осталих играча одиграло веома лоше. Трчи, скаче, бори се у одбрани. Није ни имао пуно лопти. Пар пута је проследио лопту ка Боаћију, али ништа конкретно.

Боаћи 6,5

- Једини играч који је заслужио већу оцену од 6. Није ни он имао пуно лопте, али је одрадио свој посао. Имао је две шансе. Прву у првом полувремену након центаршута Ристића, главом је покушао да матира Кљајића, али се голман Партизана снашао. Другу у другом делу игре након асистенције Руиза, коју је сместио у мрежу. Пар пута је одложио лопту солидно ка саиграчима.

Срнић /

- Ушао у 75. минуту уместо Руиза. Ништа конкретно није урадио.

Сикимић /

- Ушао у 85. минуту. Мало времена на терену за оцену.

 

ИНСТАЛИРАЈТЕ НАШУ АНДРОИД АПЛИКАЦИЈУ НА ВАШ ТЕЛЕФОН И УВЕК БУДИТЕ У ЦЕНТРУ ЗВЕЗДАШКИХ ЗБИВАЊА - РСБ АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА

RedStarBelgrade

Top Desktop version