Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Црвено бели стигли у Копар

Експедиција нашег клуба стигла је у поподневним часовима у словеначки Копар који ће јој бити база у наредних 11 дана.

Kopar stigli

 

Звезда је смештена у старој бази хотелу "Жустерна". Тај хотел је у власништву Терми Чатеж са којима наш клуб има дугогодишњу успешну сарадњу која је настављена и овог пута.

Стручни штаб нашег тима и 33 играча дочекао је коктел добродошлице на коме је посебно занимљива била торта коју су љубазни домаћини припремили потпуно у знаку Црвене звезде.

Али времена за опуштање нема. Наш тим већ сутра очекује напоран рад па су заказана два тренинга.

Оно што је у овом тренутку можда и најважније је чињеница да је у Копру знатно топлије него у завејаном Београду. Снега нема, а температура је нешто испод десет степени. Па ће екипа имати добре услове за прву фазу рада.

Током боравка у Словенији, у хотелу Жустерна који иначе припада Термама Чатеж са којима наш клуб има дугогодишњу успешну сарадњу, Звезда ће одиграти два меча. Први 18. јануара против Копра, а други 23. јануара против екипе Декани.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић на пут је повео 33 играча и то: Филипа Манојловића, Немању Супића, Дамира Кахримана, Јована Вићића, Александра Станковића, Марка Петковића, Марка Мијаиловића, Стефана Милошевића, Михаила Ристића, Душана Анђелковића, Александра Луковића, Зорана Рендулића, Дамјана Ле Талека, Мичела Доналда, Марка Полетановића, Срђана Плавшића, Славољуба Срнића, Петра Орландића, Предрага Сикимића, Уроша Рачића, Андрију Луковића, Стефана Илића, Владимира Јововића, Срђана Вујаклију, Немању Милића, Милана Павкова, Вању Вучићевића, Луку Илића, Луку Аџића, Вељка Николића, Милоша Стојановића, Милана Сенића и Лазара Романића.

Због репрезентативних обавеза са екипом нису Канга и Руиз.

RedStarBelgrade

Top Desktop version