Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Странац јача напад Звезде, нападачки трио пред одласком?

На прозивци, коју је јутрос сазвао Миодраг Божовић, нашла су се три нова фудбалера. Наредних дана очекују се нова појачања, али поред тога, управа клуба ради и на одласцима играча на које се више не рачуна. 

Након одласка Хуга Виеире у Јапан, Црвеној звезди је потребан центарфор "топ" класе, како то воли да каже генерални директор, Звездан Терзић. Спортски сектор клуба помно прати ситуацију на тржишту и одлука који страни нападач ће задужити црвено-бели дрес би могла бити донета врло брзо. Већ наредних дана. 

Након доласка Срђана Вујаклије, поред већ постојећих нападача, уз најављеног новог шпица, ствара се гужва у навали. Због тога, управа клуба ради и на одласцима досадашњих нападача, за које се сматра да би имали мању минутажу на пролеће. Ту се, пре свега, мисли на искусног Предрага Сикимића, стрелца седам овосезонских првенствених голова, као и по једног у квалификацијама за Лигу шампиона и Купу Србије. Затим, Петра Орландића, који је такође имао солидну полусезону, постигавши шест голова у првенству и један у Купу и Стефана Илића. Млади нападач, који је летос дошао из Спартака, није успео да се избори за већи минутажу, те је на терену првео свега завршних 10 минута, на последњој утакмици у полусезони, у Сурдулици.

RedStarBelgrade

Top Desktop version