Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Почеле припреме за одбрану титуле

Фудбалери Црвене звезде започели су у понедељак припреме за пролећни део сезоне. 

На прозивку шефу стручног штаба, Миодрагу Божовићу, јавило се 32 играча. Гелор Канга и Џон Руиз се оправдано нису појавили, због репрезентативних обавеза, док ће Мичел Доналд, Давид Бабунски, Томас Фибел и Адам Мичел каснити због временских неприлика. 

На првом окупљању ове зиме нашла су се и три нова фудбалера. Досадашњи нападач чачанског Борца, Срђан Вујаклија, који је предуговор са нашим клубом потписао још летос, Немања Милић, који је стигао из суботичког Спартака, као и млади Милан Сенић, омладински репрезентативац Србије, који је прошао омладинску школу Бајер Леверкузена. Такође, на списку се нашао и Владимир Јововић, који је јесењи део сезоне провео на позајмици у Напретку из Крушевца. 

Већ у среду, наши фудбалери ће пут Словеније, а биће смештени у Копру. Тамо ће боравити до 23. јануара и за то време одиграти две пријатељске утакмице, против Копра (18. јануара) и Декана (23. јануара). По повратку из Словеније, екипа ће бити смештена у Београду до 27. јануара, када се сели на Кипар, у град Пафос. Припреме на Кипру трајаће до 13. фебруара. 

Прво коло пролећног дела сезоне на програму је 18. фебруара, када ће Црвена звезда на стадион "Рајко Митић" дочекати Нови Пазар. 

RedStarBelgrade

Top Desktop version