Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Црвена звезда Београд - Red Star Belgrade - Crvena Zvezda Beograd

РСБ типстери: среда, 20. новембар 2013.

РСБ типстери и јуче су типовали за вас али успешност у погађању није била као дан пре тога када су погођени сви мечеви. Уколико сте нас "испратили" на мечевима Немачког Хокеја, Евро Купа, првенстввима Аргентине и Француске у кошарци, остварили сте профит. Уколико сте одлучили да одаберете предлоге шведске кошарке, НБА лиге и фудбалских квалификација до 21 године, нисмо вам били "срећне руке".

tipsteri-400

Немачка Хокеј , Швенингер - Дизелдорф Тип:1 квота 1,8 резултат 5:4

Кошарка, Шведска прва лига Упсала-Оребро домаћин даје више од 88,5 поена; квота 1,80, резултат 83:68

Квалификације Еуро 21: Србија до 21 - Италија до 21 оба тима дају гол, кв. 1,67 резултат 1:0

Еурокуп - Будућност Подгорица - ПАОК мање од 148,5 квота 1,58 резултат 69:75

Кошарка - НБА лига Вашингтон Визардс - Минесота Тимбервулвс 2 - квота 1.65 резултат 104:100

Kошарка, Француска ЛНБ Лимож (-7,5) - Нанси 2 хендикеп квота 1.69 резултат 71:74

Кошарка, првенство Аргентине Килмеш (-1,5) - Пењарол: 2 у хендикепу, квота 1,87 резултат 79:82

Ово су наши предлози за данас:

19:00 Еурокуп, 6. коло:
Албакомп(+6,5)-Нижњи Новгород хендикеп 2  кв. 1,69

Гости долазе на овај меч као апсолутни фаворити како по досадашњим резултатима тако и по квалитету екипе. Албакомп је екипа из Мађарске којој никако не цветају све руже у овој сезони,како у Европи тако и у домаћем првенству. Домаћин улази у овај меч са скором 1-4 док Нижњи долази са скором 4-1 и пошто имају изузетно тешку групу они ће вечарас ићи на победу јер би их евентуални вечерашњи пораз одаљио од тога а квалитетни противници у групи попут Будућности,Химика или Паока знали би да искористе.

Албакомп има три играча који се истичу у свом саставу и који су носиоци игре(Морис Кемп,Рамон Мур и Норбет Тот) а остатак екипе као што се да претпоставити је доста лимитиран тако да им је ротација веома кратка па самим тим нису у могућности против јаких екипа дуго да држе јак темпо и пруже јачи отпор,уз лигу осредњег квалитета ипак је за њих ово такмичење у којем више учествују зато што морају него што им је то мотив или интерес ради напредовања.

Нижњи има пре свега екипу која је под вођством Зорана Лукића у односу на прошлу сезону остала на окупу и имају један избалансиран и широк састав који има велики број играча у ротацији и увек се појави други играч који искочи у први план. Наравно постоји пар играча који су носиоци игре (Примож Брезец,Семен Антонов,Вадим Панин). Први меч су против овог ривала добили доста убедљиво 82-64,а пошто је Албакомп у прошлом мечу у групи добила Колејлиер на домаћем паркету то ми говори да ће ипак Нижњи ући са максималном опрезношћу и озбиљношћу у овај меч,како би и вечерашњом победом задржао позицију број 2 коју тренутно држе у групи. Квалитет ја на њиховој страни,као и мотив и ако мечу приступе озбиљно како знају и одиграју своју игру која је на нивоу ове сезоне мислим да не би требали имати већих проблема на гоставању у Мађарској. Играм да ће Нижњи добити са 7 и више разлике.

Улог 6/10

 20:30, Еврокуп:

Динамо Сасари-Олденбург  домаћин 86,5 више; кв. 1,80    


Састају се две екипе које карактерише "Ран анд ган" кошарка, а то посебно важи за Динамо Сасари. Ако сте и једном гледали њихов меч, јасно вам је о каквој екипи се ради. Сасари за сада кући има 2 победе и 1 пораз после продужетка, где на домаћем терену просечно даје 90 а прима 85 поена по мечу. Олденбург за сад на страни без пораза, 2 меча и исти број победа. У гостима даје просечно 76 поена а прима 62 поена по мечу.

Ова бројка датих и примљених поена по мечу у гостима Олденбурга није реална, јер су играли буквално колико им је требало, па су се тако против слабашне екипе Шарлоа зауставили на бројци од само 70 датих поена а могли су сигурно више, само да им је требало jer Шарлоа је на том мечу постигао 53 поена. У прилог томе говори и чињеница да су они у домаћем шампионату, где играју против много јачих тимова него што су овде играли на 2 утакмице на страни, дали тамо просечно 83 поена по мечу.

Чини се  да код њих све зависи од противника.Па тако узимајући у обзир чињеницу да Сасари не зна да игра другачије, очекује нас један меч са много шутева за 3 и верујем много поена. У првом мечу је Сасари добио 77:96 а Олденбург долази данас без 2 играча на центарским позицијама, мислим да би Сасари требао да пређе границу од 86 датих поена.

 Улог 7/10

Еврокуп 20:00

Гравелин-Рома  дох (-1,5) хендикеп 1  кв. 1,60  


Гравелин тренутно заузима прву позицију у групи и за сада кући је несавладив, 3 меча и исто толико победа. Са друге стране Рома, која игра променљиво, тренуто у гостима има скор 1 победу и 1 пораз, стим што је и та победа над Сарагосом по мени велико изнанађење узимајући у обзир Ромине игре ове сезоне.

Гравелин у домаћен шампионату игра тотално другачије, у односу на Еврокуп. Тамо стоје лоше, мислим да ће дизати форму и тамо ове сезоне, јер није баш најлогичније  да играју овако добро у Европи, а тако слабо у националном првенству. Рома иста прича као и овде. Уколико је неко гледао њихов меч за протекли викенд против Болоње, ту су показали колико су лоши ове сезоне, где су у последњој четвртини примили на домаћем терену 34 поена и изгубили практично добијен меч.

Гравелин ће сигурно желети да још једном победи на домаћем терену и тако себи већ сад обезбеди пролаз даље. Ове две екипе су већ играле један међусобни меч ове сеоне и добио је Гравелин у Италији резултатом 69:75.

Улог 7/10

 

17:00 Еурокуп, 6. коло:

Химик Јужни - Колејлилер (-5,5) хендикеп 1 квота 1,65

Типоваћемо и на овај меч из групе Ф у ком се састају другопласирани Химик и фењераш у овој групи турски Колејлилер. Украјинска екипа исти учинак као и екипа Нижњег и вечерашњом победом би обезбедила пролаз у следећу рунду, а евентуалним поразом би закувала ствари и до краја се бораила са Паоком и са Црногорцима за пролаз даље. Турци ми за ово такмичење не делују претерано заинтересовано јер су у првом кругу успели да победе само Паок, што је представљало велико изненађење. У Турској је Химик славио убедљиво резултатом 60-84 и верујем да данас Химик може да слави са минимум 6 разлике. Турску екипу би евенуална победа данас можда могла да врати у трку за пролаз даље али мислим да немају довољно квалитета, али пре свега и жеље за тако нешто. Очекујем да украјинци пред својим навијачима обезбеде пролаз даље уз једну рутинску победу.

Улог 6/10

 

02:00 Kошарка - НБА лига
Милвоки Бакс - Портланд Тр
еилблејзерс хендикеп 2 (+3.5) - квота 1.70

Портланд у феноменалној серији од 7 узастопних победа, где су само против Финикса добили мање од ове границе и верујем да тај низ настављају вечерас, против ослабљених Бакса који су у серији од 5 узастопних пораза, где су само против Орланда у гостима изгубили мање од ове границе ,на осталим мечевима минимум 8 поена је била разлика, најмање против Даласа.
У овој сезони Блејзерси су направили прави посао довођењем неколико играча који би са клупе улазили и давали потребан континиутет у игри,што није био случај прошле сезоне,где су умногоме зависили од прве петорке.
Игра Портланда се огледа у двојцу Лилард & Олдриџ и обојица комбинују око 50 поена своје екипе ,а ако се узме у обзир да имају одличног шутера за 3 поена поред себе Метјуза ,верујем да ће и вечерас наставити низ победа , и добити још више на самопоуздању.

Прошле сезоне је оба меча добио Милвоки,али са данашњим ростером где имају 2 сигурна играча која неће играти(Делфино и Сандерс) и тројицу који су под знаком питања (Иљасова, Батлер и Најт), не верујем да могу испратити темпо који ће наметнути Портланд од првог минута. Играм да ће Портланд добити са више од 3 разлике.

Улог 7/10

 

02:00 Kошарка - Аргентина Лига А
Либертад - Сиониста хендикеп 1(-5.5)
- квота 1.87

 

Меч Аргентинског првенства.
Либертад је један од најбољих домаћина у лиги,рачунајући и прошлу сезону на последњих 25 утакмица имају 22 победе,од чега на само 3 меча су добили ривале мање од 6 поена.
Ако гледамо само ову сезону,на 5 мечева свих 5 победа и све су биле убедљиве
Олимпико 81:64 , Ла Унион 77:61 , Регатас 81:75 , Атенас 90:74 , Квимса 82:65 .

 

Ако би погледали и 6 утакмица колико су ове две екипе одиграле када је Либертад домаћин,скор је 5-1 у корист Либертада.У тих 6 утакмица просечно су давали 87.6 поена,а примали 76.3 - дакле просечна разлика се креће између 10-13 поена,што је далеко више од ове границе.

 

Уједно мора се рећи да Сиониста у гостима рачунајући и прошлу сезону има серију од 8 пораза,у овој 5 гостовања свих 5 пораза.
Естудиантес 69:64 , Атенас 75:64 , Квимса 90:67 , Ла Унион 65:60 , Регатас 80:71.

 

Све ово говори да треба очекивати да Либертад добије овај меч са више од 6 поена разлике.

 

Улог 6/10

 

04:00 Хокеј - НХЛ
Anaheim Ducks - New Jersey Devils 1 квота 1,90

Популарне патке се враћају у своју дворану после десетодневне турнеје на истоку где су успели да изгубе све 4 утакмице, треба да су од те 4 утакмице, 2 играли против водећих екипа на истоку. Без обзира не 4 везана пораза екипа Анахаима важи за једну од најбољих екипа у лиги, ЦБС спорт ју је по јачини поставио на треће место, док се Ђаволи налазе испод двадесетог. Патке су у својој арени последњи пут пораћене крајем септембра, али у утакмицама пред сезоне, у регуларном делу су на свом леду одиграли 8 утакмица и остварили исти број победа.

Ђаволи нису у лошој форми, успели су да оствре победе на теским гостовањима, али нису успели да вежу више од једне победе. Анахаим у својим редовима има петог и шестог најбољег стрелца лиге - К. Пери (12 голова, 12 асистениција) и Р. Гецлаф (11 голова, 13 асистенција). Разлика у квалитету је уочљива и када се погледа табела Патке 15 победа и 8 пораза уз гол разлику 72:59, док Ђаволи имају три утакмице мање - 7 победа и 13 пораз уз гол разлику 42:49. Како је екипа Анахајма неприкосновена на свом леду, а уједно и квалитетнија екипа мислим да ће Ђаволи морати да продуже у Лос Анђелес празних руку.

 

Улог 6/10

 

Будите уз РСБ и освежавајте ову вест до поноћи јер и данас ћемо типовати за ваc постављајући типове на сваких неколико сати. Ускоро још типова!

RedStarBelgrade

Top Desktop version