Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Црвена звезда Београд - Red Star Belgrade - Crvena Zvezda Beograd

РСБ Типстери: стратегија улагања

rsb-tipsteri

Многи професионални играчи воле да имају одређену суму новца, банку за клађење, која зависи од дубине њиховог џепа. Све опкладе се пласирају из ове суме новца, што им омогућава једноставно праћење добити и губитка, с обзиром да сви долазе из исте банке. Такође, она им омогућава да уплате опкладе у сразмери са њиховом банком, односно осигурава да се не претера са уплатом.

Добит из банке се може повремено повући или повући тек кад досегне одређени износ који ће се користити у друге сврхе, а не клађење.

-Пример: почели сте са банком од рецимо 20.000 динара, из које се може повући сваки пут добит, ако банка досегне до рецимо 30.000 динара или све што сте направили преко, на свака три месеца.

Додељивање јединице за величину улога могу бити веома корисне. То увек чине професионални играчи који су дисциплиновани и код њих је мања вероватноћа да ће ићи преко својих могућности. Треба увести максималне и минималне улоге , од једне јединице до десет јединица. Зависно од банке клађења, јединица може бити 100 динара, 1.000 динара, 10.000 динара или чак и више.

-Пример: Да не баратамо са неким великим цифрама,нек банка буде што би сваки запослени могао себи да одвоји неких рецимо 10.000 динара. Онда се одређује улог по тикету, где дисциплина долази до изражаја. Највећи улог, значи оно што сте малтене 99% сигурни не треба да пролази више од 10% укупне банке, што значи да 10унита/10 је 1.000 динара, ако имате неки тикет за рецимо 7унита/10 ту би улазили са 700 динара и тако редом.

Играч без дисциплине може своју банку врло брзо довести до нуле. Треба код клађења бити стрпљив, упоран и дисциплинован. Такво играње на дуже стазе доводи до профита.

Кључ за успех у било ком послу је новац улагати разумно. Основно правило сваког играча би требало бити да се никада не треба кладити више него што можете приуштити себи да изгубите! Клађење треба посматрати као забаву више од свега и кад више није забавно то је прави тренутак да га се одрекнете. Ставити нпр. целу банку на један тикет никако није добра идеја. Међутим, и то се дешавало небројено пута. Зато памет у главу, разумно улагање је кључ успеха!!!

Највећа грешка коју неко може направити је да покуша брзо да поврати новац. На нашем језику речено, 'да се вади'. То је ситуација када неко покуша вратити назад оно што је изгубио у дану или недељи. То обично завршава са губљењем главе, повећавањем улога, лошим одабиром догађаја, и обично се деси тотална катастрофа. Најбољи начин да избегнете такву ситуацију је да утврдите тачно колико ћете се кладити на почетку дана, и не одступате од тога. Држите се те одлуке чврсто и не би требало бити никаквих проблема. Ако установите да сте један од оних људи који једноставно не могу себи помоћи и да често долазите у ситуацију да се вадите, заборавите на клађење и нађите себи неки други хоби.

Ипак, надамо се да праћењем РСБ Типстера никада нећете доћи у ситуацију вађења, као и да је пред нама дуг и веома успешан низ добитних типова.

RedStarBelgrade

Top Desktop version